кадри: 7/8 ТВТази вечер в предаването Вечерното шоу на Слави Трифонов водещият

...
кадри: 7/8 ТВТази вечер в предаването Вечерното шоу на Слави Трифонов водещият
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: „През последните години България е на 111 място по свобода на словото. Ние сме до Гвинея и Непал”

кадри: 7/8 ТВ

Тази вечер в предаването „ Вечерното шоу на Слави Трифонов " водещият Иво Сиромахов разгласи: 

" През последните 3 години България държи настойчиво печалното 111 място по независимост на словото в света. До нас в класацията са Гвинея и Непал.

Според тази ранглиста на интернационалната организация „ Репортери без граници ” там ни е мястото.



От организацията загатват съответен образец за цензура върху свободата на словото в България, а точно отхвърли на дистрибуторите да популяризират един новооснован вестник, с неуместни за властта политически карикатури и сатирични текстове.



Въпреки тази цензура вестникът съумя да доближи до читателите, а този месец отбелязва 4 години от основаването си. Става дума за вестник „ Прас Прес ” ", сподели Сиромахов.

Двама души от екипа на изданието – Чавдар Георгиев – карикатурист и Сатирика Иво Балев бяха посетители на малкия екран.

" Има и възпитани сатирици, само че ние сме от невъзпитаните ", разгласи Чавдар Георгиев и сподели новия брой на изданието. На корицата е Иво Божков, който споделя „ Ще ви направя милионери ”.



В броя има и едно приятелско потупване и за Слави, оповестиха от изданието и демонстрираха шарж с Трифонов, в който той афишира – „ Местя шоуто си в Народното събрание ”.

" С годините ние в действителност имахме проблеми и в този момент е огромен празник за нас, че станахме на 4 години. Имахме моменти, когато бяхме на ръба.

Откакто страната се зае с разпространяването ние вдигнахме тиража и в този момент сме със самочувствието, че умерено можем да изкараме най-малко до седмата година ”, разгласи Чавдар Георгиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР